Scoala de tatuaje

Scoala de tatuaje

Underworld Tattoo te invata sa tatuezi, te invata sa folosesti corespunzator accesoriile de tatuat.

Am avut cativa elevi de a lungul anilor, care au reusit sa faca tatuaje bune in scurt timp.

Nu vei fi un tatuator atestat, eu nu iti dau diplome sau atestate, eu te invati o meserie, in care poti evolua, sa devi  un tatuator profesionist. Chiar daca nu ai talent la desen, poti deveni un tatuator, old school, sa realizezi tatuaje tribale, tatuaje simple insa frumos realizate.

Si eu am invatat mult la randul meu, de la multi artisti renumiti. Cunosc cateva din micile secrete ale tatuarii, si te pot invata.

Iti pun la dispozitie produsele profesionale de tatuat. Primesti doua aparate de tatuat profesionale, cateva mostre de pigmenti de tatuat de inalta calitate.

Te invati  sa folosesti produsele, sa faci umbre, linii frumoase, sa acoperi tatuaje vechi. Prima data exersam pe piele artificiala, dupa care revenim la treburi mai serioase. Tatuarea pe piele umana. O sa asist, am sa explic ce ai de facut si vei face bine.

Practic vei invata toate elementele de baza intro singura zi. Dupa care ramane sa exersezi din cele invatate, eventual sa-mi ceri sfatul, si te voi sfatuii cu toata priceperea mea ca tatuator profesionist.

Am posibilitatea de a invatat doritori din Targu Mures, adica judetul Mures, indiferent de localitate, judetul Harghita, judetul Covasna, judetul Cluj, Judetul Sibiu, Judetul Alba.

Lectiile predau la domiciliul clientului, sau intr-un spatiu inchiriat de client pentru acest scop.

Te voi invata sa tatuezi, adica tehnicile de baza al tatuarii intr-o singura zi.

Faza 1: Aducerea la cunostinta, importanta igienii, a sterilizarii produselor si suprafetelor. Sterilizarea pielii, produse de sterilizare corespunzatoare. Teorie si practica.

Faza 2: Cunoasterea materialelor de tatuat, pentru executarea precisa a tatuajelor. Montarea si folosirea corespunzator aparatului de tatuat. Teorie si practica.

Faza 3: Executarea modelului de tatuat, transpunere pe piele a modelului de tatuat. Procesul de tatuare, executarea tatuajului propriu zis. Practica asistata.

Faza 4: Tratarea si ingrijirea tatuajului.

Vei invata sa tatuezi modele simple si mediu fara cunostinte la desenat. Dezvoltarea technicii si perfectionarea va venii in timp, si va depinde cat de mult exersezi atat in tatuat, cat si in desenat. Impreuna vom executa un tatuaj de nivel mediu sa ai cunostintele necesare pentru dezvoltarea tehnicii de lucru.

Daca te uiti la filmulete despre tatuaje de pe Youtube, sau pe DVD, nu vei ajunge un maistru al tatuarii. Tatuajele pe filmulete sunt executate de profesionisti care au deja tehnica de lucru dezvoltat, iar tu esti doar la inceputul carierei. O sa-ti fie de ajutor aceste filme cand cineva te invata cum sa faci bine acest lucru, ma refer fizic, adica punerea in practica, nu doar teorie.

Intr-o zi vei invata atat de mult incat singur ai ajunge la acest nivel in 6-12 luni, si asta depinde cat de multi clienti luam in cosniderare.

Te voi invata sa ai incredere in tine sa incepi sa executi tatuaje cat mai complicate, pe care un tatuator care exerseaza acasa  nu ar indraznii sa faca.

Contacteaza-ma pe Facebook si discutam toate detaliile.

Succes!

Tatuajele realizate de elevii mei.

Tatuaj realizat de Krisztina:

scoala-de-tatuaj

Tatuaj realizat de Ionut, vezi cum tatua inainte sa ma cunoasca, si cat de frumos a realizat tatuajul sub indrumarea mea:

scoala-tatuaje-ionut

Practica pe piele artificiala si primul tatuaj realizat de Andrea:

andrea_tattoo_practice

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button