Tatuaje pe deget

Adevarul despre tatuaje pe deget.

Multa lume ma roaga sa fac tatuaj pe deget si refuz si ei se supara. Stau cate jumatate de ora sa le explic de ce nu fac tatuaje pe deget. Asa ca m-am gandit sa scriu aici toate aspectele negative, despre tatuaje pe deget, sau tatuarea pe deget.

Cu toate ca multi tatuatori cunosc situatia, este o problema globala si nu locala, ei totusi fac in continuare tataje pe deget. Oricat de insistent e clientul, nu mai faceti tatuaje pe deget!

Din cauza structurii a pielii pe deget, tatuajele se decoloreaza. Decolorarea tatuajului incepe din prima zi dupa tatuare, si dupa 5 zile observi ca pigmentul a iesit intr-un procentaj mare din piele. Si continua sa iasa vopseaua si in saptamanile urmatoare. Pana te trezesti ca tatuajul tau nu exista in cateva locuri. Urmele de vopsea de tatuat o sa arate ca niste mazgalituri.

Chiar nu conteaza ce marca de vopsea folosesti, sau ce ace folosesti, sigur nu va avea rezultat. Am testat si eu, si am facut doua tatuaje, si 3-4 retusuri pe tatuajele respectiva si tot nu a ramas bine. Eu am invatat din greseli. Sper sa invete si ceilalti colegi tatuatori, si clientii doritori de asa ceva

Da sunt si cazuri in care totusi ramane tusul de tatuat in deget. Fiindca este impuns cu forta acul, pigmentul se imparstie, ramane un fundal albastru, dar tot urat va arata.

Ma intreb, chiar e atat de important sa ai un tatuaj pe deget? Sa ai o mazgaleala dupa 2-3 saptamani?

Poti alege sa faci un tatuaj in mai multe locuri pe corp, chiar si un tatuaj micut.

Am colectat pentru tine cateva poze cu tatuajele de pe deget, cand sunt proaspat realizate, su cum arata dupa cateva saptamani. Unele tatuaje sunt chiar din Targu Mures. Mare pacat.

Sper sa intelegi riscul. Deasemenea exista un risc ridicat de infectie pe deget. Sa ai in vedere cand insisti sa ti se faca un tatuaj pe deget!

La Underworld Tattoo, nu facem tatuaje pe deget.

Daca observi bine, ti-am aratat aproape toate partile mainii si degetele unde sa nu faci tatuaje!

faded_finger_tattoo img_4663 promise unnamgfgfg

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button

Be the first to comment

Leave a Reply