Tatuaje pentru indragostiti

Tatuaje pentru indragostiti, tatuaje pentru cupluri

Cel mai frecvente tatuaje pentru indragostiti, sunt cele doua coroane de rege si regina cu inscriptia One Love , One Life. Da, sigur se poate scrie si alt text sub coroane. Fiecare cu idea lui.

Tatuajele cu inima sub forma de lacat si cheie este un alt model de tatuaj, purtat de indragostiti.

Modelele de tatuaje pot fi diferite, unice si creative. Totul depinde de imaginatie. Insa niciodata sa nu tatuati numele partenerului. Poate cu timpul o sa va para rau si nu se poate sterge, nici acoperii. Depinde de zona unde este tatuat.  Incercati sa gasiti idei unice, sau idei inspirand din alte tatuaje insa facut diferit, special pentru voi, un tatuaj care sa va reprezinte, sa arate dragostea, si sa arate devotamentul fata de partener.

Inima rupta in doua si jumatatea tatuata ei, si jumatatea tatuat lui, este o alta varianta. In inima se poate ascunde si o initiala mica, aproape invizibil, dar pentru asta trebuie sa te consulti cu tatuatorul, si sa-ti propuna el cum sa fie ascuns litera in tatuaj fara sa fie batator la ochi. Eu stiu. Insa nu pot impartasii secretul. Poate cand vii la tatuat la Underworld Tattoo, se rezolva. Ma poti cauta pe Facebook si discutam detaliile.

Deasemenea am vazut si alte modele de tatuaj pentru indragostiti, doar trebuie cautat bine, si cu rabdare. Niciodata sa nu te grabesti sa-ti faci tatuaj, doar de dragul sa ai tatuaj. Asteapta pana gasesti modelul de tatuaj care te reprezinta, care iti va place din prima.

Deasemenea sfatul meu pentru cupluri, pentru indragostiti este; sa nu va tatuati dupa o luna sau doua de relatie ca asa simtit voi ca sunteti foarte indragostiti. Asteptati sa treaca cateva luni, sa va cunoasteti bine, si atunci veniti la tatuat. Nu toate relatiile de dragoste sunt durabile, unele sunt trecatoare, se aprind ca o flacara, si se sting la prima adie de vant.

Eu va doresc sa fie dragostea voastra de durata si sa marcati acest moment frumos, poate unic intr-o viata, cu un model deosebit.

 

tatuaje-pentru-indragsotiti-2 tatuaj_coroana_one_love_one_life_tattoo

 

Save

Share Button

Be the first to comment

Leave a Reply