Tatuajul Sageata

Tatuajul sageata un simbol traditional nativ American, sageata este o semnificatie cu mai multe intelesuri. Acestea pot varia de la trib la trib. Nativi Americani sunt cunoscute pentru utilizarea semnelor si a simbolurilor, ele fiind un fel de comunicare intre triburi, reprezenta istoria, ideile si visurile lor. Sageata este arma principala in cultura lor, este arma cea ce ajuta sa vaneze si sa asigure bunul trai in familie. De asemenea sageata fiind si pentru protectia lor, fiind un instrument ce simbolizeaza sustinerea vietii.
Unul dintre cei mai mari factori in modificarea sensul, este modul in care sa─âgeata este infatisata sau plasate ca model de tatuaj. De exemplu:
O singura sageata tatuata, reprezinta apararea, protectie imptriva efectelor novice, dar se poate folosii ca simbul ce indica o anumita directie.

Doua sageti incrucisate este un simbol a prieteniei.
O sageata rupta reprezinta pacea sau ingroparea securii.

Un tatuaj din cinci sageti desemneaza puterea, o singura sageata este usor de rupt, insa mai multe sageti sunt puterea pura, ele nu se rup atat de usor ca o singura sageata.

O sageata cu un simbol de diamant reprezinta curaj, si inaintarea spre un tel mai maret, o viata mai buna.
Pentru cei care cauta sa descrie o perspectiva pozitiva asupra vietii, un tatuaj sageata, poate fi un model minunat. O sageata tras inapoi pe arc poate descrie viata unei persoane trasa in jos, o sageata eliberata le propulseaza drept inainte spre ceva nou si pozitiv.

Prin urmare sageata este gandita ca si simbol al dragostei, ca si arcul lui Cupidon, sau fiind simbolul unui vanator, inseamna rapiditate, putere de zbor, penetratie, si directie.

O sageata prezentat cu un arc poate, prin urmare, simboliza semn zodiacal Sagetator

Share Button

Be the first to comment

Leave a Reply