Underworld Tattoo

Underworld Tattoo tatuaje Targu Mures

Salut!

Imi plac tatuajele din copilarie, primul meu tatuaj mi-am facut cu un ac si un tus de desen prin anii 1990. De atunci tot mai mult ma pasioneaza acest hobby.

Primul meu aparat de tatuat profesional am primit in 2007, din Anglia. Am inceput sa investesc in produse de calitate, am cunoscut multi artisti tatuatori de renume atat din Romania cat si in afara tarii, am invatat mult de la ei, si pe aceasta cale doresc sa multumesc ca au avut bunavointa si rabdarea de a imi explica secretele tatuarii. Cu trecerea aniilor, am devenit mai bun, mai profesionist, am incercat sa cunosc toate detaliile si secretele tatuarii.

tatuaje-black-and-grey

Stiu ca nu sunt cel mai bun, si poate nici nu voi fi cel mai bun, deoarece cel mai bun tatuator nu exista. Tot timpul exista un tatuator mai bun. Deasemenea daca modelul de tatuat nu este unul complex, nu este vina tatuatorului ca a facut un tatuaj simplist.

Am pus cateva poze aici pe Underworld tattoo, vezi galeria cu poze: >> Tatuaje<<. Toate sunt tatuaje facute de mine. Daca iti place ce vezi, te astept la un tatuaj.

Vezi mai multe poze pe facebook, urmareste pagina, si vei fi la curent cu tatuajele noi realizate de mine. Contacteaza-ma pe facebook in mesaj.

pagina-facebook-underworld-tattoo

Tatuajele sunt realizate cu produse sterile si unica folosinta de cea mai buna calitate, cumparate din SUA.  Am investit mult in produsele de tatuat ca tatuajul tau sa fie cat mai frumos.
Deasemenea primesti toate informatiile referitor la ingrijirea tatuajului. Reusita unui tatuaj depinde 50% de modul in care ai tu grija de el. Eu nu pot fi langa tine sa am grija de tatuajul tau, de tine depinde daca respecti metoda de ingrijire care iti dau.
Binenteles astea pot fi influentate si de vreme, si de locul de munca, insa daca respecti reteta speciala a ingrijirii tatuajului cu siguranta toate riscurile vor fi minime sau zero.
Cand sa faci tatuaj? Cel mai recomandat este toamna si primavara. Urmeaza perioada de iarna si vara doar in ultimul caz.
Vara este anotimpul cand tatuajele nu sunt recomandate, este mult mai dificil ingrijirea, nu mai poti sa mergi la strand vreo doua saptamani, nu poti sa stai la plaja sa te bronzezi, cel putin 3 luni, iar daca esti deja bronzat, nu poti venii la tatuat, si trebuie sa stai acasa o saptamana sa ingrijesti pielea ca sa se poata tatua.
Pe piele bronzata si in decojire, nu ramane bine pigmentul de tatuat, se va decolora si trebuie tatuat din nou.

Tatuaje Mures, Underworld Tattoo, este alegerea ideala pentru un nou tatuaj.

Multumesc pentru produsele profesionale de tatuat celor de la Tattoo Ink Store

tattoo-ink-store-articole-tattoo-accesorii-tatuat

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button

Be the first to comment

Leave a Reply